0468 24 03 61

Joy Jumpers is dé plek om uw kangoeroe te kopen
Uw kangoeroe: het meest speelse en kindvriendelijke huisdier!

Bij het woord kangoeroe gaan de meesten meteen aan Australië denken. Toch hoeft u niet zo ver te reizen om deze leuke dieren te bewonderen of aan te schaffen want een kangoeroe kopen kan vanaf nu ook bij Joy Jumpers in Gent.

Wallaby’s

De kangoeroes die u bij Joy Jumpers kan kopen zijn de Wallaby’s. Deze soort staat bekend om hun rustig maar toch zeer sociaal karakter. In Australië zijn ze vaak terug te vinden op plaatsen waar mensen komen, zelfs als ze in het wild leven. Ze zijn dan ook erg leuk om thuis te houden en uw kinderen zullen er zonder twijfel dol op zijn.

Bezichtigen

U kunt de Wallaby’s bezichtigen op afspraak. In de weide zijn er diverse exemplaren te zien en misschien bent u meteen overtuigd en wilt u er onmiddellijk eentje meenemen? Dit kan perfect!

Contact

Geef ons vrijblijvend een seintje om langs te komen. U zult zonder twijfel meteen verliefd worden op deze mooie tweevoeters die perfect zouden passen in uw tuin!
Kom ze bekijken! Bij Joy Jumpers kunt u trouwens niet enkel een mooie kangoeroe kopen regio Gent maar wij zijn eveneens verhuurders van het grootste assortiment springkastelen uit de regio.

 

RUIM AANBOD SPRINGKASTELEN

VOOR ALLE GELEGENHEDEN

SCHERPE TARIEVEN & PROMOTIES